Moj najljubši tag zadnje dni. Začel se je 20. Mercedez Benz Fashion Week, na katerega sem bila letos vabljena tudi sama. Zame kar velik uspeh, glede na kratko pot v modi. Zato sem se odločila, da vsak styling podelim tudi s tabo, ob svojih občutkih in vtisih, ki jih ni malo.

 

Teden mode v mesta pripelje gruče radovednih in manj radovednih ljudi, ki so tako, ali drugače povezani z modo. V tem kratkem času, sem uspela spoznati ogromno novih obrazov, se pogovarjati z ljudmi, ki jih vidim le redko in ugotovila, da je moda, nekaj kar ljudi neizbežno zbližuje. Smo velika “skupina” ljudi, ki si med seboj deli ta način življenja in ga neskrivoma delimo s svetom. Na modne navdušence sem sama še nedolgo nazaj gledala, kot na izjemno pogumne, ki jih z oblačili ni sram povedati kdo so – ko sem dala sama čez #MBFWLJ, me je preplavil taisti občutek poguma in nesramovanja. Tako je bil zame tisti pravi prvi dan tedna mode, nekaj kar si bom za zmeraj zapomnila – druženje s prijateljicami, ki razmišljajo prav enako, kot jaz, deljenje mnenj in poln večer smeha. Po tolikem času sem uspela zvečer s prijateljicami nekam, kjer smo se lahko pogovarjale, pogledovale po modnih smernicah in se prepustile tistemu, čemur se s svojimi dragimi, lahko le redno (ali pa bolje rečeno sploh ne).

The fashion week is for me officially a WOMENS WEEK! Za zmeraj rezerviran za prijateljice!

Za prvi dan sem se odločila, da se obrnem na slovensko kreatorko Ano Štucin, ki je iz obleke za moje pojme naredila pravi čudež. Letos tako opevanim volančkom na popolni nedefinirani obleki, sem dodala usnjene, z neti posute gležnarje, ki sem jih obula v sodelovanju s HUMANICOM in so prava izbira tako za večje dogodke, kot navaden vsakdan. V Humanicu te že nestrpno časa nova kolekcija jesen/zima, v kateri lahko najdeš izjemne pare kvalitetnih čevljev. Moji definitivno najljubši – PAT CALVIN.

 

With love, Maša