…, ki je dejansko, to za kar ga imenujejo. Beauty Elixir v omejeni izdaji je prišel v prodajo ob njihovi 20. obletnici prodaje elixirja in navdušil lepotne zasvojenke.

Kaj je Caudalie?

Francoska linije izdelkov za nego obraza in kože, ki daje občutek svobode in svežine. Minilo je že 20 let odkar so prvič predstavili ta osvežilni eliksir, zato sem se odločila, da ga tudi sama preizkusim. Cena njihovih izdelkov zna včasih presenetiti, vendar so vredni vsakega centa. Ženske prepogosto “šparamo” tam, kjer ne bi smele, saj se ne zavedamo, da je nega obraza najpomembnejši faktor pri preprečevanju staranja, saj le pravilna nega preprečuje prehitro gubanje in neprivlačne akne. Na dom sem pred kratkim prejela paketek, v katerem sem zaznala tudi ta beauty Elixir, v elegantni in estravagantni embalaži. Že sama flaška ti da poseben občutek, občutek več vrednega, občutek elegance. V čast 20 obletnici izdelka so namreč embalažo popestrili z zlatim pokrovom, prav zato je nekaj posebnega.

 

 

Caudalie kozmetika, se je prvič pojavila leta 1993 v francoskih vinogradih, vse od takrat, se narava zliva v kozmetiko za naše obraze. Ustanovitelja sta se odločila, da bosta zlila naravo skupaj z lepoto in ustvarila naravno kozmetiko, ki rešuje našo kožo. 1997 se je prvič pojavil Beauty Elixir, ki je še zdaj najbolj prodajan izdelek njihove linije in podira vse rekorde.

Skrivnost njihovega elixirja je v 100% naravnih izdelkih. Priporočljiva uporaba je enostavno kadarkoli. Uporabiš ga lahko kot toner zgodaj zjutraj, kot osvežilec zraka, ali osvežilec kože, za ožanje por, po vadbi za preprečevanje rdečice, ali po večernem čiščenju kože, da boš tudi koži pripravila na spanje. Primeren je za vse tipe kože, tako za ženske, kot tudi moške in vsebuje ekstrakt grozdja, rožmarin, poprovo meto, miro in meliso. Cena izdelka je 30,13 eur za 100ml, kupiš pa ga lahko tukaj (klik).

 

With love, Maša