… Ali kje polnim svojo omaro.

Sama dam dosti na zunanji videz, obožujem oblačila in vse kar spada zraven, zmeraj pa moram biti za shopping pripravljena. Preden se vržem v mogočno izbiro spleta, najprej preverim omaro, kaj moram dodati za prihajajočo sezono in se pridno lotim iskanja.

Jesen je letni čas, ki v omare vrne udobne in tople stvari, na ulicah pa se pojavijo žive barve, ki naznanjajo hladnejše in deževnejše dneve, zato je to najlepši čas v letu.

Zakaj splet? Ker ima ogromno izbire, ker svojo veličino že poznam in ker tudi če se zmotim v konfekcijski številki, večina trgovin vzame stvari nazaj, ali menja. Zmeraj kupujem na preverjenih spletnih trgovinah in le redko tvegam z neznanimi. Lep čas nazaj mi je pot prekrižala spletna trgovina Zaful.com . Kupovanje preko spleta, zna biti kdaj tudi zavajujoče, saj moram do dobra spoznati svojo konfekcijsko številko, ki se razlikuje od trgovine do trgovine. Kljub strahu, da bom kupila premajhno ali preveliko stvar, vem, da lahko brez slabe vesti nesem nazaj na pošto, ki bo odvečne kose vrnila v spletno trgovino.

Zakaj kupovati na Zaful.com? Ker so cene izjemno dostopne, stvari preverjeno kvalitetne in, ker ponujajo 100 in 1 možnost kombinacij. Jaz lahko zase rečem, da imam ženstven, nežni stil in zmeraj me premamijo pasteli. Svoje kombinacije jemljem za enostavne, a romantično-klasične. V košariko dodajam enostavne in elegatne kose, ki jih lahko dodajam zahtevnejši in bolj bogati izbiri – kot so to letos naborki in našitki. Cvetlične vzorce kombiniram z enobarvnimi hlačami, najpogosteje high waisted.

Za letošnjo prvo jesensko kombinacijo sem izbrala prešito črno krilo, oversized pulover in tople gležnarje, ki lepo povzamejo celoten izgled. Jeseni se pogosto poslužujem enostavnih in udobnih stylingov, saj ogromno časa preživim z doma v jakni, ki zna biti tudi v breme. Kako izbrati pravo jakno, bomo razpredale naslednjič, zaenkrat pa ti bom pustila, da uživaš v novem izgledu, ki me je kar prevzel.

 

 

 

 

 

 

With love, Maša