… ali kako izbrati pravo paleto senčil. Iskreno povedano, tale je prva, ki sem jo kadarkoli prijela v roke in bila sem več, kot presenečena. Nikoli nisem polagala pažnje, na makeup, ali na profesionalne produkte, saj menim, da ne spadam v skupino žensk, ki bi dajale denar v ličila, ali posebej obvladale makeup izglede. Pred kratkim, sem v sodelovanju s spletno trgovino Ličila.si, preizkusila paleto senčil – Makeup Revolution London, PRO HD. Kako se je izšlo?

Pro HD Palette Matte Amplified 35 paleta senčil vsebuje 35 naravnih odtenkov, ki se stopnjujejo iz svetlejših v temnejše, z njimi pa lahko sestaviš izjemno naraven izgled, ali dosežeš svetlikajoč, glamurozen videz za večerni izhod. Vsak izmed teh, ima napisano ime na foliji, prav zato, ti lahko povem, da jaz, za dnevni izgled najpogosteje uporabim Fresh Start, Hello There in Sober. Ta vrstni red uporabim, saj tako pridobim izgled, ki ga želim, veko lahko senčim in povdarim. Čeprav nisem preveč vešča z ličili, je ta paleta prava izbira tudi zame, kot amaterko, ki si želi izgledati lepo. Za tole paletko boš odštela 19,99 eur, kar je mnogo ceneje, kot katera koli druga kvalitetna paleta senčil, hkrati pa boš postala prava profesionalka ličenja.

 

 

Znamka Makeup Revolution London, je pred kratkim dobila svoje mesto tudi v drogerijah Tuš po vsej Sloveniji. Ličila so dostopnejša, kot katerakoli druga profesionalna znamka, hkrati pa izjemno kvalitetna, zato so prepričala mnoge ženske k nakupu. Na voljo jih imaš na spletni strani Ličila.si in na poličkah v drogeriji Tuš.

  • thumb_IMG_1724_1024

    Makeup Revolution London PRO HD

  • thumb_IMG_1724_1024

    Makeup Revolution London PRO HD

 

Fotografije tokrat narejene z novim Canon EOS M5 fotoaparatom. #CANONEOSM5 #IPROM #CANONSLOVENIA

With love, Maša