To a new start:

Be yourself. People don’t have to like you, and you don’t have to care.

… Pa smo nazaj v septembru. Dnevi brezbrižnega poležavanja, pohajkovanja po mestu in brezdelja so mimo, zato se večina ljudi prime za glavo, ko se bliža avgust h koncu. Ne samo otroci, tudi mi mladi “odrasli” in ostali se vračamo na resna delovna mesta, kjer se pojavijo novi izzivi, prilagajanja na delovnik in reka obveznosti, v kateri se jaz kar hitro izgubim, če ne vodim evidence.

Dnevi imajo premalo ur, jaz bi lahko svojemu dodala še kakšnih 6, da bi se lahko lotila vsega kar planiram čez dan, zato se je treba vsakega lotiti organizirano. Kako to jaz počnem?

thumb_pofz1529_1024

thumb_nbmj5210_1024

thumb_img_1872_1024

Preden pričneš novo šolsko/službeno/karierno/družinsko leto, najdi planner, ki sicer ne bo reševal problemov namesto tebe, te bo pa prijazno opomnil na obveznosti.

Vse zahvale gredo novemu plannerju na sceni, ki me je začaral. Že res, da ima prav vsak od nas pri sebi sodoben planner, v katerega lahko vpisuješ glasovno in glasno opozarja na približajoč se datum, vendar starokopitni ljudje posegamo po pisalu in papirju. Zakaj Yummy styled? Ker je preprosto preveč srčkan, da ne bi. Najpomembnejša izmed lastnosti le-tega je, da nima vpisanih mesecev po “reklcih”, barvno lahko izbereš kateri mesec boš dala kam, pa tudi uporabljati ga lahko začneš avgusta in ne januarja, kot ostale. Na zečetku vsakega barvnega “poglavja” napišeš ime meseca in ga preprosto uporabiš. V njem je vpisanih ogromno pozitivnih misli, da te dvigujejo skozi mesec, vpisuješ pomembne rojstne dneve, mobilne številke, svoje cilje in želje, si zadaš nekaj stopničk, ki jih misliš čez leto prehoditi in se tega držiš kot pribito. Plannerček bo všeč čisto vsakemu sladokuscu, ki čez leto poje na tone čokolade in sladkarij, le da tale ne bo uničil zob.

Jaz ga nosim povsod, le kdo ne bi želel imeti čokolade zmerom pri roki?

thumb_byuf5884_1024

thumb_dtdo2013_1024 
thumb_dphk5389_1024thumb_dbcv5786_1024 thumb_wjpa4022_1024 thumb_wzyr1584_1024

img_0169

 

Pink Frost

V sodelovanju, z Yummy Styled.

 

With love, Maša