Pozdravljena, zadnje čase svoj dneve preživljam med številnimi pudri, črtali, senčili in raznimi rdečili. Osnovam ličil, ki jih moramo punce nujno imeti na poličkah, se pogosto izogibamo saj se nam zdijo nepotrebne. Vendar za pravilen nanos makeup-a potrebuješ tudi primerno osnovo. Kako in po katerem vrstnem redu nanesti makeup izdelke je zelo pomembno. Jaz pred nanosom makeupa obvezno na obraz nanesem kremo za vlaženje kože in bazo za ličenje z matte učinkom Bell Hypoallergenic. V primeru rdečice na obrazu, ali nevšečnih ogrcev/mozoljev, pa obvezno uporabim korektor – Bell Hypoallergenic četvorček.

FullSizeRender 6 copy

Kozmetika Bell Hypoallergenicse je po Sloveniji razširila izjemno hitro – “Dober glas, seže v deveto vas!” Dekorativna kozmetika je izjemno kvalitetna, obstojna in ne vsebuje umetnih dišav. Je dermatološko testirana, kar pomeni, da je primerna za vsak tip kože, priporočljiva pa je za tiste, ki imajo težave z različnimi nevšečnostmi. Jaz kozmetiko šele dodobra spoznavam, saj kar pogosto presenetijo s kakšnimi super novostmi in sem izjemno navdušena.

Top izdelka, ki ju uporabljam v zadnjem času sta absolutno KOREKTOR in BAZA, ki sta obvezni osnovi za pravilen nanos mekaupa. Pred nanosom pudra obvezno na obraz nanesem bazo z matte učinkom. Baza je tista osnova, s katero začnem z nanosom ličil. Omogoča pravilen in enakomeren nanos pudrov in drugih pripomočkov, zgladi nepravilnosti in ob enem kožo tudi navlaži in ščiti pred zunanjimi dejavniki. Baza je tekoča, svilnata podlaga, v navidezno rožnati barvi. Ob nanosu na obraz, se barva spremeni v transparentno, koža pa postane svilnato mehka in matte.

 IMG_5799 FullSizeRender 3 IMG_5362FullSizeRender 4

Kadar se mi na obraz prikrade nepotreben mozoljček, ali rdečica po obrazu, je to pogosto takrat, ko to ne bi bilo potrebno. Vendar težavo kar hitro odpravim. Korektor, ki ga je Bell Hypoallergenic izdelal, je super četvorček. Štirje odtenki so izjemni pri svoji nalogi. Odtenki – zelena, rožnata in dva beige odtenka, so izjemni pri prekrivanju in nanosu. Kremast korektor omogoča lahek nanos, obstojnost korektorja pa je seveda izjemna. Korektor nanašam s pomočjo gobice za nanos tekočih podlag. Najprej nanesem zeleno, dodam rožnato, nato pa prekrijem z beige odtenkom. Odtenek beige lahko prilagodiš svojemu tipu in kontrastu kože, zato imaš na izbiro kar dva. Tale četvorček je resnično super stvar – absolutno MUST HAVE izdelek!

IMG_5800 FullSizeRender 6 copy IMG_5357 IMG_5803 copy IMG_5802

Obišči jih na BodiZenska.si, najdeš pa jih tudi v E.Leclerc poslovalnicah.

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša