Pozdravljene, to bo en tistih člankov iz srca, ko se sama trudim, da ti podrobno opišem občutke in ob tem upam, da ti tudi malce pomagam. Sem namreč ena tistih, ki zelo radi povedo kar si mislijo, ne maram ljudi, ki so zahrbtni. Prenesem preračunljive, s tem ni nič narobe, saj mora vsak narediti kaj tudi v svojo korist, le škodljivcev ne spustim v življenje. Pravijo, da te ljudje prizadanejo takrat, ko si to zaželijo, jaz pa pravim, da te ljudje prizadanejo le takrat, ko jim to pustiš ti.

Že od nekdaj gradim na samozavesti in držim se načela:

KAR TE NE UBIJE, TE NAREDI MOČNEJŠEGA.

Res je, da vsak od nas išče košček pripadnosti, vendar svoj trud preusmerjamo v napačno smer. Svojo energijo sem pred kratkim preusmerila v nekaj, kar že lep čas rada počnem – svoj BLOG. S kančkom poguma, vere vase in pozitivne energije, sem le prišla do točke, ko sem si rekla, da bi rada iz sebe naredila tisto, kar si sama želim in v čemer si upam uspeti. Odpreti spletno stran in nanjo napisati svoje vrste dnevnik, ni tako lahko kot se sliši. Seveda se držiš določenih točk, vendar na tiste bele, prazne strani napisati SVOJE ideje in oblikovati svoj IMAGE zna biti malenkost težko. Preden sem začela, sem lep čas delala na samozavesti, podobi in pozitivni energiji. Od malih nog sem imela težave s pripadnostjo, zmeraj sem imela občutek, da sem tisti “outsider”, ki ne spada nikamor. Tudi sedaj pogosto iščem sebe v preobilici ljudi in različnih podob. Ko si majhen iščeš nekaj, kar bi predstavljalo tebe, vendar takrat pogosto zamešamo inspiracijo in kopiranje. Najti sebe in početi to kar si želiš, je najlepše darilo kar ga lahko podariš sam sebi. Presrečna sem, da sem odprla ta blog na katerem gradim ne le videza in besedil, vendar tudi osebnost, s katero se lahko predstavim svetu. Ponosna sem, da lahko pokažem ideje, izdelke in misli. Krepim svojo kreativnost in spoznavam punce, ki razmišljajo podobno. Seveda blog še ni izpopolnjen, vendar če dovolj močno verjameš v svoje sanje, lahko kar hitro postanejo resničnost. Hvala vam punce, da me pridno “listate” in mi sledite, brez vas seveda blog ne bi bil postavljen na mestu.

V prihajajočem letu sem si zadala kar nekaj ciljev, ki mi jih brez vas seveda ne bo uspelo popolnoma izpolniti. Sedaj pa vam dajem nalogo. V komentar, ali na mail mi z odprtim srcem napišite ideje o katerih bi se lahko razpisala na blogu, odprite svoje misli in mi napišite svojo najljubšo tematiko, ki je vam najbolj pri srcu! Katere stvari bi rade od mene izvedele?

In zapomnite si:

NAREDITE SVOJE ŽIVLJENJE SPEKTAKULARNO, SAJ JE ZELO KRATKO IN SAMO ENO – NEPOZABNO in SAMO TVOJE!

Processed with VSCO with f2 preset

IMG_5595 copyIMG_5399 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša