FullSizeRender 14 copy

Draga moja, danes sem stala pred ogledalom in med nanašanjem ličil, sem se odločila, da ti predstavim najboljši čopič, kar sem jih kdaj preizkusila.

Makeup Revolution, je pred kratkim izdal svoje nove čopiče z ovalno glavo in ogromno ščetinami, kar pripomore k lažjemu nanosu tekočih in drugih podlag. Precision čopiče imaš v različnih velikostih, na prodajnih poličkah pa jih lahko najdeš tudi v kompletu. Odlični so za tehniko contouring, saj ti pomagajo podlago nanesti z le nekaj nanosi in gibi. Ogromno število ščetin pripomore k lažjemu nanosu. Največji, LARGE OVAL Precision Pro čopič je namenjen nanosu tekočih in zaključnih podlag, saj je nekoliko večji od ostalih.

Tekoče podlage nanašam le s čopičem. Z le nekaj potegi se podlaga izjemno lepo razporedi po obrazu in kože ne izsuši. Tudi zaključne podlage, kot so contouring paletke in podobno, sedaj nanašam le s te čopičem. Kljub številu ščetin, le-te ne izpadajo in ne puščajo sledi na obrazu. Kvaliteta čopiča je izjemna, cena pa presenetljivo primerljiva z ostalimi. Izdelek lahko najdeš na njihovi spletni strani, ali Salma.si. Z nekaj vaje, lahko postaneš prava profesionalka pri nanašanju ličil!

FullSizeRender 16 copy FullSizeRender 2 copy FullSizeRender 15 copy FullSizeRender 19 copy FullSizeRender 21 copy FullSizeRender 26 copy FullSizeRender 28 copy

With love, Maša