FullSizeRender 79 copy FullSizeRender 84 copy FullSizeRender 73 copy

Draga moja, prišel je konec leta, na katerega se vse punce pripravljamo kar nekaj časa. Večina prijateljev ima žurke doma, ali nekje na toplem, jaz pa sem se odločila, da bom svoj večer pred novim letom preživela s fantom kar zunaj. Silvestrovanje na prostem prakticirava že kar nekaj časa, letos bova v domačem centru Maribora. Za praznovanje na prostem se moraš toplo obleči in obuti, opremiti z mnogimi stvarmi in nepogrešljivimi pripomočki. Nikakor ne pozabi na nujno potrebne robce, kremo za roke, balzam za ustnice, tople rokavice, kapo in šal, ter dovolj tekočine. Pri izbiri pijače bodi previdna in ne pozabi na dovolj brezalkoholnih tekočin, seveda pa se že pred praznovanjem odloči, s katerim prevoznim sredstvom se boš vrnila domov.

Jaz sem za svoje silvestrovanje na prostem izbrala te kose oblačil, ki so ob enem topli in dovolj glamurozni za ta večer. Kljub temu da praznuješ na hladnem, se lahko oblečeš prilagojeno elegantno. Izbrala sem svetlikajoč pleten pulover, črne usnjene hlače, topel waterfall plašč, srebrno ogrlico in seveda tople Ugg škornje, v katerih me nikdar ne zebe!

V prihajajočem letu ti želim ogromno lepih izkušenj, pozitivnih presenečenj, novih izpoljnenih sanj in na novo zastavljenih ciljev, ter ogromno pozitivne energije.

“Nikdar nisi prestar za nove cilje, ali izbiro novih sanj”

FullSizeRender 78 copy FullSizeRender 76 copy FullSizeRender 71 copy FullSizeRender 57 copy FullSizeRender 65 copy FullSizeRender 64 copy IMG_4870 copy FullSizeRender 85 copy FullSizeRender 72 copy FullSizeRender 74 copy FullSizeRender 61 copy FullSizeRender 66 copy FullSizeRender 62 copyFullSizeRender 69 copy FullSizeRender 80 copy

PULOVER Sportina, OGRLICA Accessorize, HLAČE ZARA, ŠKORNJI Ugg, PLAŠČ Everly, ROKAVICE Kuna, KAPA kupljena v Beogradu

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša