Zima je čas sladkosti, udobja in domačnosti in čas, da obnovim svoje zaloge poletnih vonjev parfumov. Ker se vse vrti okrog praznikov, prazničnih in mrzlih zimskih dni, se tudi moja omara s parfumi polni temu primerno. Za zimske vonje izbiram predvsem sladke, globoke vonje, ki imajo močnejšo obsojnost.

Oriflame se mi je zmeraj pojavljal v mojem zamegljenem, smešnem spominu, ko sem pri babici listala odišavljen katalog. Vsak božič sem namreč dobila Oriflame otroški božični kompletek, ki je vseboval milo, gobico za tuširanje, gel za tuširanje in vse je bilo v določenem otroškem motivu. Glede na to, da sem odrasla, sem se odločila, da tej kozmetiki kot ženska ponudim še eno priložnost in z veseljem sem poskusila nekaj novega.

Pred kratkim je Oriflame izdal novo linijo parfumov in, ker je embalaža zelo privlačna, sem se odločila, da ga preizkusim. “Possess” dišava je bila sestavljena po Kleopatrini inspiraciji. Kleopatra je bila ženstvena in pozornost moških je znala peritegniti s pomočjo cvetlice ylang ylang, ki je glavna sestavina te dišave. Sama embalaža je pozlačena, daje vtis mogočnosti in ženske moči. Svojo moč povdari tudi veriga na vrhu stekleničke, ki simbolizira egipčanski nakit. Videz same stekleničke je zelo eleganten in glamurozen, zelo privlačen in mene je privabil takoj. Sestavine stekleničke so prav tako izjemno ekstravagantne in elegantne. Kraljevi anananas, frezija in grenivka so tisti prvi vtis, ki nastane ko dišavo naneseš na kožo. Za tem sledi vonj izjemne sladkosti vanilije, samo srce te dišave pa je rastlina ylang ylang z mešanico maline in pomarančevca. Navdušena sem nad obstojnostjo te dišave, ki je cenovno zelo dostopna, kvaliteta pa je IZJEMNA.

Glede na to, da izjemno obožujem sladkaste vonje v kombinaciji s citrusi, je to zame super iznajdba. Navdušena sem nad izbiro in priporočam jo tudi tebi!

Mnenje o Oriflame kozmetiki je absolutno drugačno. Tako kot sem odrasla jaz, je z menoj rastel tudi Oriflame in prepričana sem, da se bom te dišave držala še lep čas. Kvaliteta in izbira njihovih artiklov je enormna. Med njihovimi izdelki boš našla tudi priznano linijo Giordani Gold, ki predstavlja elegantne, samostojne in samozavestne ženske. Preizkušanje njihovih izdelkov me je popeljalo nazaj v otroške dni, me prebudilo in dalo jasno vedeti, da sem odrasla.

FullSizeRender 3 copy IMG_2626 copyIMG_2643 copy IMG_2658 copy IMG_2661 copy IMG_2662 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša