A že poznaš Rimmel rdečilo za ustnice “The only1“? Seveda sem preizkusila novo formulo rdečil za ustnice, druga kot jih prehvalit, niti ne morem. Pred kratkim pa se je na poličkah znašla čisto nova linija “The only1 MATTE“. Razlika v embalaži je le barva pokrovčka, ki ni več črn in glossy, vendar rdeč in matte.

Elegantna embalaža je prilagojena prijemu prstov. Neenakomeren pokrovček v glossy liniji je črn in seveda svetleč, matte odtenki pa imajo matte pokrovček. Vsaka embalaža šminkice ima na konici primerno obarvan obroček, ki navzven prikaže odtenek rdečila.

Z vsako matte šminkico sem imela enake probleme – izuševanje ustnic, pred nanosom sem obvezno morala uporabiti labelo, barva je zmeraj ostala na ustnicah, vendar se je koža zaradi izsušenosti zgubala. Pri Rimmel podjetju so poskrbeli, da so matte rdečila za ustnice vpojna, vlažilna in obstojna hkrati. Vsebujejo dodano olje, ki poskrbi, da so ustnice navlažene in zdrave.

Jaz sem primerjala obe liniji v močnih rdečih odtenkih in razlika je očitna. Obe sta izjemni, obstojni in ščitita tvoje ustnice. Struktura gloss rdečila je bolj tekoča in mazljiva, občutek na ustnicah pa je enak občutku olja. Z to šminkico sem dobila občutek udobja in elegance, saj je tudi izjemno svetlikajoča. Matte linija ima bolj dišeč vonj in daje občutek vpojnosti. Obe liniji sta enako obstojni in kvalitetni.

thumb_IMG_0337_1024

IMG_2915IMG_2909 copy

V zadnjem letu so Matte šminkice postale pravi hit in na mojih poličkah stoji večina matte rdečil v različnih odtenkih, vendar sem v preteklih dneh dodala tudi glossy odtenke, za popestritev vsakdana. Rimmel je s svojo cenovno dostopnostjo in izjemno formulo pozitivno presenetil in se kar hitro razširil po tržišču, priporočam ti, da se hitro odpraviš v drogerije in nabaviš svoje barve, ali boš kupila MATTE ali GLOSSY pa se odloči kar sama, meni sta obe izjemno pri srcu!

IMG_2786 2IMG_2785 copy IMG_2759 2 copyIMG_2912

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

 

 

With love, Maša