Izbrati pravi parfum je zame velik podvig. Vsak parfum na vsaki koži diši drugače, vsaki ženski paše drugačen vonj in zato pri izbiri parfuma porabim kar nekaj časa. Zelo rada imam tiste sladkaste vonjave, sploh za zimo, da je obstojnost daljša in vonj močnejši, vendar spet ne premočan. Težava je v tem, da se vonja tudi kar hitro naveličam in pogosto ko se steklenička sprazni, iščem novega, drugačnega. Zahtevna ženska pač.

Pred kratkim sem na spletu zasledila, da se je na poličkah pojavil nov vonj Calvin Klein linije parfumčkov – “Deep Euphoria”. Redko me prepričajo reklame in redko se pustim zavesti, vendar sem ravno hodila po Mullerjevi trgovini in ga opazila. Že sama embalaža je izjemno privlačna. Steklenička je v vijoličnem odtenku, ki privablja ženske poglede. Embalaža parfumčka je kombinacija globoke črne barve in vijolično-roza, mene spominja na elegantne, romantične večere, zato jo imam v očeh kot zelo čutno in ženstveno dišavo. Vonj sladkih, blagih citrusov in blagih ciprskih cvetov je popolna kombinacija, za sladke zimske večere. Seveda sem se zanj tudi odločila in ga obvezno preizkusila.

Glavno vprašanje je seveda KAKŠNA JE OBSTOJNOST? Parfum nanesem zmeraj tik pred odhodom od doma, eden izmed razlogov je ta, da ostane čim dlje na meni (vsaj občutek imam tak). Nanesla sem ga zjutraj in na meni je vonj ostal zelo dolgo, nekje 6 ur. Pogosto se vonja navadiš in ga sploh ne opaziš več, vendar je v hladnejših dneh tako, da pogosto zamahnem z šalom, lasmi, ali plaščem in je bil vonj še zmeraj koncentriran in močno prisoten! Jaz sem z izbiro zelo zadovoljna in to tako, da sem se odločila vztrajati pri enakem vonju sedaj že lep čas! Tudi cena je zame izjemno dobra – za 30ml stekleničko, boš odštela dobrih 44€. Če se boš za njo odločila v prednovoletnem času, pa si lahko privoščiš tudi kompletek, v katerem te čaka dišava in losjon za telo, seveda pa lahko s paketkom koga osrečiš! Sem rekla, da je super! Obvezno bo ta vonj z menoj ostal celo zimo, morda celo dlje!

thumb_IMG_0266_1024 thumb_IMG_0279_1024IMG_2207

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

 

 

With love, Maša