Dejstvo je, da se pred vsakim odhodom od doma rada nadišavim, kot večina žensk na tem svetu. Ponavadi se držim določene dišave in sem zvesta le tej, ko najdem primeren parfum, se držim tega vonja. Res je, da vsaka dišava diši drugače na vsaki koži, iz tega razloga vztrajam pri svoji izbiri.

Pred kratkim sem odtavala proti L’occitanovi prodajalni in preizkusila vse novosti, ki so jih pridobili. Si se zavzela, da na poličkah stoji nova cvetlična linija kozmetike “Arlesienne”? Zanimivo ime, zato sem se malo pozanimala kaj to pomeni.

Arlesienne predstavlja žensko iz francoske provanse Arles. Ženska, ki je samozavestna, strastna, zapeljiva, skrivnostna, tako pomembna, da jo ljudje spoštujejo in poveličujejo tudi kadar je ni v prostoru.

Dišava je sestavljena iz treh najbolj čutnih, ženstvenih cvetlic, dišavnega izvlečka vrtnice, lista vijolice in izvlečka iz žafrana. Cvetlični vonj, ki je primeren za vse letne čase, vendar toliko sladek, da ga bom z veseljem uporabljala čez celo zimo.

Moj prvi vtis, ko sem odprla pokrovček je bil zelo pozitiven. Bila sem presenečena, kako lepo so se zlili vonji vijolice, vrtnice in žafrana, ki je vsak zase zelo specifičen. Zanimivo mi je, kako lepo sovpadajo te tri cvetlice in dopolnjujejo ena drugo. Pakiranje je izjemno lepo in elegantno. Vsak izdelek, ne le pafrumček, je pakiran v izjemno lepi roza embalaži, poslikani s tremi pomembnimi, glavnimi cvetlicami. Embalaža predstavlja eleganco, zadržano ženstvenost in hkrati govori o močni samozavesti.

V tej liniji lahko dobiš kremico za roke, iskriv balzam za ustnice , kremast gel za prhanje, negovalno mleko za telo, parfumsko žametno milo in žensko elegantno dišavo (61€).

Eau de Toilette Arlesienne 75 ml 01 Kolekcija Arlesienne

V času decemberskega vzdušja, se vse kozmetične linije potrudijo, da darilca pogrejejo vsako dušo. Pri L’occitanu so letos pripravili ogromno darilnih paketkov, ki lahko krasijo tvojo jelko, med njimi je tudi paketek sestavljen iz vseh novosti linije Arlesienne. Cene paketkov se gibljejo od 41€ pa vse do 164€, vendar se splača vsak cent, ki ga zapraviš za to kozmetiko. Seveda lahko kupiš artikle tudi vsakega zase. Cene so zelo primerljive z vso ostalo kozmetiko, vendar je tukaj kvaliteta izjemna. L’occitanova kozmetika je znana po citrusih in cvetličnih vonjih, ki elegantno omamijo vsak nos, zadovoljstvo pa pokaže velika večina ljudi. V božičnih paketkih lahko najdeš moško in žensko kozmetiko, linijo klasične vrtnice, mandlja, kariteja in komplet pomljajevalne kozmetike. Predlagam ti, da jih obiščeš in sama preizkusiš vsak izdelek, ki ga ponujajo na svojih poličkah.

Ocarljiv Cesnjev cvet Popolna Potonika Bozic v LOccitanu 01 Najboljsa nega telesa

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša