Približuje se spet tisti čas, ko smo punce zelo na trnih. Pridno raziskujem primerne outfitke, make-up, kombiniram svoj stajling, ob enem pa v množici, preplavljena z idejami iščem primerna darila za moje bližnje in manj bližnje. Ta čas je meni najljubši, pomemben del celotnega leta, za katerega porabim lep kos svojega časa in energije. Čas, ki me ogreje z odejo ljubezni, lepote, napolni moje baterije.

Odločila sem se, da ti pri izbiri darila malce pomagam. Vsako leto se večina kozmetičnih verig odloči za decemberske kompletke lepo zapakirane kozmetike. Kozmetika je za ženske pomemben člen našega vsakdana in to je super priložnost, da prijateljice in vse bližnje osrečiš z nečim primernim. Letošnje presenečenje prihaja iz francoske dežele. Naravna kozmetika iz francoskega samostana, je sestavljena izključno iz naravnih sestavin in pripravljena z ljubečimi rokami sester klaris. Darilne komplete različnih linij te naravne kozmetike, boš lahko našla v Mullerjevih drogerija po vsej Sloveniji, ali pa v veleblagovnicah Nama in Maxi v Ljubljani. Na poličke bodo prišli v začetku naslednjega tedna.

Na izbiro imaš sedem različnih prisrčnih darilnih pakiranj, v katerih imaš kremice za roke, kolonjske vodice, balzame za nasmejane iskrive ustnice, gelov za tuširanje in še marsikaj. Cene se gibljejo med 6,50€ in 36,60€. Izbereš pa lahko tudi Le Couvent des Minimes adventni koledar, ki bo tvojo kožo negoval 24 dni v decembru. V vsakem okencu boš vsakdan našla nov izdelek, ki bo negoval ustnice in telo. Za njega boš odštela 39,90€, našla ga boš od 15.11.2016 na poličkah Name in vseh večjih Mullerjih po Sloveniji. Jaz bom svoje praznike preživela v objemu kozmetike Le Couvent des Minimes, ki mi bo grela že tako preveselo dušo. December je moj najljubši čas, zato bom razveselila tudi bližnje.

SHOOTING - BACKGROUND 3 GIFTSETS

Screen Shot 2016-11-05 at 14.46.55

Adventni koledar Le Couvent des Minimes 03Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša