Podaljšan vikend, halloween, za povrh pa ogromno uporabljenih ličil in energije za pravilen outfit – TO je zame. Zato sem se danes odločila napisati svojo oceno za uporabo avonovih bleščičk za obraz.

Ker sem uporabila, kar nekaj energije za pravilen make-up, sem se odločila uporabiti le osnove ličil, ki jih imaš doma tudi ti. Med drugim že lep čas preizkušam in uporabljam nove Avonove bleščice za obraz v obliki kroglic, ki sem jih uporabila tudi za noč čarovnic. Trenutno so moja TOP izbira, ki jih uporabim na svojem vsakdanjem make-upu.

Samo pakiranje je izjemno prisrčno, enostavno in elegantno. Svetleča črna posodica, z reliefno poslikanim pokrovčkom zlatih in roza rožnih lističev. Bleščice se nanesejo s primernim čopičem za lica, ki ima enako dekorativno poslikavo, kot posodica in so v obliki kroglic, kar poskrbi za boljši oprijem na čopič. Ko jih boš nanašala na obraz, pazi, da se kakšna kroglica ne zagozdi v čopič, saj jih boš tako hitro pogubila. Obstojnost bleščičk je izjemna, izgled kože pa bolj zdrav in eleganten. Za uporabo jih priporočam vsaki od vas, saj so resnično dober izdelek. Obvezno pa si nabavi tudi primeren čopič, ki se ti bo prilegal na lica.
IMG_0958 copy IMG_1228 2 copy IMG_1284 2 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša