Izbira make up-a, kostuma in vsega kar je potrebno za pravo halloween vzdušje v meni prebudi otroško dušo. Vsako leto zamudim tisti pravi trenutek in se nato na hitro odločam kaj za noč čarovnic sploh početi. Ni ravno evropski praznik, vendar se kljub temu dejstvu izjemno rada udeležim vsega, kar je s tem povezano. Letos sem s fantom in družino obiskala grad Rakičan, ne daleč stran od Murske Sobote, kjer se je zvrstilo ogromno nastopov, delavnic za otroke, kratkih predstav, itd. Ker pa je HALLOWEEN, sem se uredila dogodku primerno. Zaradi časovne stiske, sem pobrala ves make-up, ki je bil na mojih policah, nato pa iz tega naredila klasično črno-belo kombinacijo čarovnice. Izbira je bila izjemno klasična in enostavna, lahko jo narediš brez problema tudi sama. Ličila, ki sem jih uporabila so čiste osnove in jih imaš tudi ti doma, postopek pa je enostaven. Masko sem zaključila s primerno frizuro, oblekla sem črno garderobo in dodala Deichamnnove gležnarje. Po enostavnem postopku lahko postaneš čisto elegantna čarovnica v črnem.

  1. Izbrala sem Avonove bleščičke za obraz, svetlečo senčko in črno barvico Essence, črni tuš za oči Revlon, paletko senčil za oči Trend it up in maskaro Catrice.
  2. Nanesla sem svetlo Essence senčilo na ličnici, po očeh, ustnicah in bradi.
  3. Na lička sem dodala Avonove bleščice.
  4. S paletko senčil sem namazala veki, uporabila sem le temne odtenke. Mazala sem od svetlejše proti temnejši, učinek “Smokey Eyes”.
  5. S črno barvico za oči sem obrobila oči in ustnice, na senca pa sem narisala pajčevini. S črno barvo je pametno povdariti še obrvi, ki se skladajo z očmi.
  6. S tušem sem za konec narisala še črto na veki.
  7. Dodala sem še kitki in izdelek je bil končan.

FullSizeRender 18 copyIMG_1299 copyIMG_1300 copy IMG_1320 copy IMG_1337 copyFullSizeRender 20 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša