V četrtek je svoja vrata obiskovalkam in obiskovalcem odprla L’occitanova garažna razprodaja. Ob 40. obletnici svojega obstoja, so se odločili, da nas razveselijo še na kak drug način, kot le s svojimi super izdelki za nego telesa. Vsak, ki ima rad naravo, dišave, domačne arome zelo rad zavije tudi v L’occitane prodajalne, s to garažno razprodajo, pa so nam odprli vrata in oči v njihove izložbe, ki zmeraj zasijejo, ko stopim mimo. Na voljo imaš različne smrečice, okrasne vejice, vazice, poličnike, čajnike, kupiš lahko tudi različne čaje, okrasno sadje, itd. Skratka mnogo ugodnosti, mnogo izdelkov in ena velika sreča. Njihova prva prodajalna se je pri nas odprla v Ljubljani, 15 let nazaj in od takrat nas presenečajo, negujejo in skrbijo za nas.

Sliši se izjemno dobro, ženske se prepogosto zapičimo v besedo RAZprodaja, vendar je tale nekaj zelo posebnega. Razlog ni le prodaja izdelkov, ki jih ne potrebujejo več, temveč dobrodelnost. V podporo in oporo centru slepih športnikov, so se odločili, da bodo izkupiček otvoritvenega dneva namenili prav njim – projektom društva “Vidim cilj”, katerega idejni vodja in ambasador je Alen Kobilica. Skupaj so zbrali 3.769,59€, čestitke.

Garazna razprodaja

Zivahno nakupovanje 04

Jaz sem garažno razprodajo obiskala danes, kjer pa več ni ostalo skoraj nič. Beseda je hitro zaokrožila po Sloveniji in kaj hitro je izginila velika večina artiklov, ki sem jih želela nabaviti. Zato sem kupila izjemno lepo vazo, v katero sem dodala 3 zlate vejice za srečo in pa zato, ker se bliža božič, da bo dom zlat. Vaza v srebrni barvi in kombinacija vejic v zlati, se krasno skladajo in poudarijo eleganco doma. Z nakupom sem izjemno zadovoljna. Kasneje sem se odpravila še v njihovo poslovalnico v Cityparku, kjer sem nabavila izjemno lep kompletek treh kremic za roke v enem. Kaj je boljšega, kot trije različni vonji, v enem paketku? Hvala L’occitane.

IMG_0978

Prva iz kompletka treh kremic, je ob enem za roke in nohte in vsebuje aromo vrtnice.

IMG_0805 copy 2

Druga izmed treh, je krema za roke z vonjem češnjevega cveta, aromatična, močna in obstojna.

IMG_0803 copy

Tretja in zadnja izmed kremic, pa vsebuje karitejevo maslo. Zadnje sem jaz izjemno vesela, saj imam v času jeseni in zime izjemno izsušene roke, karite pa kožo navlaži, naredi prožno in močno.

IMG_0809 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša