Današnji dan je spet eden tistih hladnejših, tisti razlog za poležavanje, pokrivanje z deko in pitje čajčkov, razlog, ki mi izsuši kožo, če je ne negujem pravilno. Zato sem se danes spravila k testiranju krem in lotionov za telo in izbrala mojih #TOP3. IMG_0736 copy

Po tehtnem premisleku, dolgi uporabi in testiranju ti predstavljam svoje TOP3 kremo/maslo/lotion za telo.

 

Kot prva izbira #TOP3 je maslo za telo z dvorca Trebnik. Maslo je sestavljeno iz kariteja in kakavovega masla, ter olja jojobe. Namenjeno je mehčanju kože, je primerno za roke, obraz in celotno telo. Karite skrbi za prožnost kože in vlaženje, zato je primerno za tiste, ki imate izjemno suho kožo. Ker vsebuje visoko koncentracijo naravnih maščobnih kislin, pomaga tudi pri zmanjševanju gubic. Kakavovo maslo vsebuje predvsem ogromno vitamina E, ki dobro dene koži, jojobino olje pa blaži in hrani razdraženo kožo in vzpodbuja naravno tvorbo kolagena v koži. Skupek teh treh je izjemen rezultat na moji sijoči koži, ki ob enem ostane dišeča še lep čas.

IMG_0712 copy

 

Moja druga #TOP3 izbira je Afroditin Hylauron losijon za telo. Ker vsebuje naravno 100% hialuronsko kislino, pomaga pri vlaženju kože, pripomore k prožnosti kože in čvrstosti. Druga dobra stvar tega lotiona je ta, da se izjemno hitro vpija, tako, da občutek mastnega ne ostane na mojem telesu.

IMG_0727 copy

 

Tretja in zadnja #TOP3 izbira, pa je Le petit Marseillais, z izvlečkom mandlja. Se izjemno hitro vpija, je bolj tekoč, vendar je omamnega vonja. Mandelj pomaga pri glajenju in vlaženju kože, je izjemno obstojen in vonj ostane še dolgo po vtiranju.

IMG_0734 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša