Današnje dopoldne sem preživela v isto imenskem kozmetičnem salonu. Današnji dan je ovit v lepoto, sonce in nego moje kože. Že lep čas sem imela v mislih, da moram obiskati kakšen kozmetični salon. Nega obraza, oz. kože je izjemno pomembna, saj se mora tudi koža nahraniti in navlažiti, kot ti. Ženske, ki nimajo izrecnih problemov s kožo, bi morale obiskati kozmetičarko vsaj enkrat na dva meseca, tiste s problemi pa še pogosteje in punce, iskreno povedano, za to si bi morale vzeti več časa. Punce, ki tam poskrbijo zate so izjemno prijazne, nežne, za povrh vsega pa so cene neverjetno nizke. Pa še parkirišče imaš na dosegu roke!

Iz tega razloga sem se danes oglasila v Mestu lepote, ki se nahaja v centru mesta Maribor, natančneje v trgovskem City centru, prvo nadstropje, kjer me je sprejela prijazna kozmetičarka. Ker vem, da je vsaka ženska vesela, da po in pred napornim dnevom popije kavico, sem se že za dobro voljo na vratih prikazala s kofetkom. V 40 minutah mi je obraz globinsko ščistila z ultrazvočno napravo in čistilnim mlekom, ki vsebuje piling s semenkami, jo primerno navlažila z arganovim oljem (kuhinjskim mimogrede, saj je tisto kozmetično že kar močno mešano in razredčeno), in pripravila na mraz. Na koncu celotne nege mi je na obraz nadela še popolnoma naravno masko iz alg, katere vsebujejo izjemno dosti vlažilnih sestavin in je za obraz izjemno dobra!

Zakaj so alge dobre za kožo? Maska iz alg je za obraz in tvojo kožo izjemno dobra. Alge vsebujejo namreč ogromno mineralov in aminokislin, ki gladijo gubice, hkrati pa kožo razstruplja in razkisa. Če masko naneseš na obraz, jo pusti delovati nekje 10 minut, nato jo lahko mirnevolje spereš z vodo, nakar obraz nujno namaži s kremico.


Vabim te, da se tudi ti oglasiš v MESTU LEPOTE in z razvajanjem poskrbiš za svojo kožo in telo!

Processed with VSCO with f2 preset
IMG_0285

IMG_0311

IMG_0296

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša