Z mrazom, se vrača tudi moja suha koža. Z mrazom, pa prihaja tudi vroč tuš, grelci (ki dodatno izsušijo kožo) in vsi bacili, ki sodijo k jeseni/zimi. V tem času moraš biti še posebaj previdna in skrbna, da kožo oskrbiš in navlažiš sama, da si roke skrbo spiraš in pa dezinficiraš. Razkuževalce rok lahko nabaviš v vseh Mueller, DM drogerijah, v lekarni, skratka skoraj povsod. Jaz sem v tem tednu preizkusila štiri različne kremice za roke, ki so večini poznane.

  • Prva kremica je iz linije kozmetike Essence. Nam znana kozmetika ima primerne cene za vsak žep, kvaliteta kozmetike pa je kar super, glede na ceno. Kremica izjemno diši, struktura je super, slabost je le ta, da se izjemno hitro vpija, kar pomeni, da imam roke skoraj takoj spet suhe. Če boš uporabljala to kremico, ne bo nič narobe, le pogosteje si roke namaži.
  • Druga izmed kremic je Dove z vonjem mandlja. Dove kreme so izjemno dobre strukture, cene se pa gibljejo nekje enako kot pri Essence kremi za roke. Vonj je izjemno mamljiv, krema je malenkost bolj mastna, kar pomeni, da je malo bolj obstojna.
  • Tretja krema za roke, ki sem jo izbrala je iz linije Natura Siberica -> Crazy animals. To linijo kozmetike boš našla v Tuševih drogerijah. Cena je malenkost višja, kot pri prejšnjih dveh, je pa zato struktura še toliko boljša. Krema se je na meni obdržala nekje 2 uri, z občutkom svilnate kože.
  • Četrta in zadnja izmed kremic, pa je Koželjeva “Kremca”. Izmed vseh nabranih najbolj obstojna, struktura super, izbrala pa sem vonj sivke. Vonj je izjemno obstojen, izbereš pa si lahko tudi drugačno strukturo. Cena se giblje nekje okrog 4evre, naročiš pa jo lahko preko spleta.

FullSizekjRender copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša