Teja Jeglič je slovensko modno ime, znano po vseh krajih naše male države in še kje drugje. Pozitivna rjavolaska, ki je navdih vsake modne blogerke in tudi drugih deklet, je začela z enostavnim rojstnodnevnim darilom za prijateljico, ki se je kasneje razširilo v izjemno razvito poslovno idejo.

Slovenska dizajnerka se lahko v ateljeju in spletni trgovini pohvali s svojo sposobnostjo za eleganco in lepoto. Veliko je njenih izdelkov, ki so iskani na našem modnem trgu in vsaka, ki ima njen produkt na sebi, se lahko pohvali. Njene usnjene torbice so narejene iz trpežnih, obstojnih materialov, vzorci so za vsak izdelek posebej izbrani, kar daje izdelkom ta unikaten pečat. Puncam daje na izbiro velike torbice, moderne nahrbtnike, male crossbag-e, poskrbela pa je tudi za moški spol, za katere ima narejene unikatne metuljčke, ki so izjemno IN ta hip.

S kompletom dobrih iztočnic in priporočil sem se tudi jaz odločila, da naročim eno izmed teh lepotic. Prijazna Teja me je najprej povprašala po mojem okusu in stilu, da se lahko meni kot stranki približa in naredi nekaj po mojem okusu in pripisala dan, ko lahko izdelano torbico tudi dvignem.

Zato že odštevam dneve, ko bom lahko z njo naredila tudi kakšno slikico in vas obvestila o prelepi novosti v moji omari!

Da boste pa lažje počakale na ta dan, pa lahko z mano odštevate do tistega super dneva! Od danes naprej je še samo 24 DNI! Ve pa si lahko v tem času najdete tudi svojo na Teja Jeglich Design strani.

MINIBAG_PINKBLUSH_060.1

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

 

With love, Maša