Vsako jesen pričnem z enakim ritualom. Že v začetku avgusta pričnem z iskanjem jesenskih outfitov od dolgih majic, bluzic, jopic, hlač, kril, čevljev, plaščkov, jaknic, itd. Letos nikako nikjer nisem našla primernih čevljev, vse do sedaj, ko sem končno prišla do svoje najljubše trgovine s čevlji.

Zelo rada zavijem v trgovino Deichman. Cene so izjemno nizke, kvaliteta pa izjemna! Letošnji hit jesen/zima so gležnarji s širokimi petami, v katerikoli barvi. Modnega trenda se mora držati vsaka modna blogerka in zato sem med celotnim potovanjem po trgovinah, obvezno zavila še v trgovino Deichman, kjer imajo čevlje po zadnjem trendu. V trgovini se zmeraj najdejo čevlji za male punčke in vse do starejših za vsak žep. Najpomembneje je, da imajo zmeraj čevlje, ki so ta hip najbolj IN, kar mene kot modno navdušenko izjemno veseli, saj se lahko na njih zmeraj zaneseš. Že takoj sem se zapičila v ene izmed najboljših v njihovi prodajalni iz linije Cat-Walk (že samo ime linije pove, da morajo biti izjemni). Cenovno ugodni, že na izgled izjemno udobni in primerni za zimske stajlinge, ko moraš obuti nekaj za zimsko-snežni metež.

Črni gležnarji, s peto visoko 8cm (super stvar, saj sem zmeraj rada visoko nad tlemi), srebrne zaponke popestrijo čevelj. Kupite jih lahko tudi TUKAJ. So tako elegantni, vsakdanji in športni hkrati. Danes sem jih imela priložnost dodati v svoj stajling in lahko iz prve roke potrdim, da je udobje super. Z njimi sem prehodila celotno mesto Maribor in pozabila, da imam na sebi pete. Vesela sem, da sem se za njih odločila in vem, da bom tja še zavila!IMG_9986

--1307929_P

Processed with VSCO with t1 preset

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

 

 

With love, Maša