Nov DM makeup look je izjemen. Tako kot sem obljubila, sem se danes odpravila v najbližjo DM drogerijo in nabavila nove produkte. Kaj lahko žensko oreči? Med drugim obvezno nov makeup. Za začetek sem kupila samo 2 izdelka, saj se mi zdi, da je za probo čisto dovolj. Zato sem nabavila nadlak v matte sijaju in šminko nude-rose barvo, prav tako matte sijaj.

Najprej sem poskusila šminko. Doma imam catrice, enak odtenek in se mi zdi izjemna. Zato sem se sedaj odločila za “trend it up” verzijo, saj se mi je zdelo zelo neverjetno, da lahko za tako nizko ceno dobiš takšno kvaliteto. Ampak sem se motila. Šminko sem namazala takoj zjutraj, ko sem jo kupila, do sedaj pa sem jo morala popraviti le enkrat. Sem izjemno navdušena nad kombinacijo kvalitete, barvne palete in cene!

Takoj za tem sem poskusila še nadlakec. Doma imam osnovo za Depend gel lack, kar ni problem. Nohtke sem si naredila po istem principu, kot jih naredim z celotnim Depend gellackom. Najprej nanesem eno plast podlaka, potem nanesem tri plasti barve in nato dve plasti nadlaka (v tem primeru matte). Nadlak je izjemeno dober, kakšna bo obstojnost, pa bom pojasnila takoj, ko se bo začel luščiti!

Mislim, da sem trenutno obsedena s to novo DM linijo makeup-a.

IMG_0213 IMG_0214

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša