Screen Shot 2016-10-06 at 23.03.37

Kako se počutiti kot začetnica? Jaz sem trenutno jezna nase. Kako da sem izpustila tak dogodek?! Zdi se mi, da se ogromno trudim okoli tega in raz
iskujem svoje področje, vendar mi je ta pomembna podrobnost ušla. Namreč jutri bo potekal “Beautiful Bloggers Meet Up” v Ljubljani, že druga konferenca lepotnih blogerk. Vse punce se bodo tega dogodka z veseljem udeležile, jaz, pa ga bom presedela v drugi predavalnici, na čisto drugem področju.

Življenje nam pogosto poda različne ovire, ki niso zaželjene. Izjemno si želim jutri sedeti v hotelu Lev in poslušati, to kar bodo poslušale tudi druge lepotne bloggerke. Dogodek je za nas izjemno pomemben in priročen. Naučiš se ogromno stvari, pridobiš na idejah in urediš svoje misli, da leto lepše steče, tudi kadar se pojavi kakšen pisarski zamašek. Letošnja konferenca bi bila zame prva, vendar sem izjemno totalni začetnik in sem jo tako popolnoma izpustila iz svojega urnika. Kaj naj storim sedaj? Izgleda, da bom morala tale dogodek izpustiti, se posvetiti temu, kar mi je bilo jutri prvotno namenjeno in se pojaviti na naslednjem! Nikoli ni prepozno.

Kako je zanimivo, ko te življenje preseneti, a ne? Zanimivo, kako te preusmeri in se obrne v svojo smer, kljub tvojim željam, zmeraj pa prideš na željen cilj, če si le dovolj želiš. Ka storiti v tem položaju? Sprijazniti se, je tako grozna beseda. Jaz bi temu rekla samo “go with the flow”. Ko prespiš, urediš misli  vidiš, da ti je morda to namenjeno z razlogom. Če si nekaj želiš zelo močno, boš nekoč prišla do željene točke, le verjeti moraš dovolj močno in vso svo
jo energijo obrniti v to!

Odločila sem se, da se s tem sprijaznim in iz tega potegnem, kar se da najboljše. Potrudila se bom poiskati vse informacije, ki jih bodo punce jutri pridobile. Glede na izjemne predavatelje, ki bodo letos prisotni, vem, da bom zamudila edinstveno priložnost, vendar se bo priložnost pojavila nekje enkrat tudi zame.

Puncam pa želim, da uživajo in se posvetijo svojim blogom iz srca in popolnoma! 🙂

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

 

With love, Maša