V času, ko se na ulice vračamo študentje, se polnijo vse ulice, ceste, trgovine, mesta začenjajo živeti. In, ker se je moj fant odpravil na dodatno izobraževanje v Ljubljano, sem se odločila, da tudi jaz to priložnost izkoristim in se mu pridružim.

Ko stopiš iz žalostnega Maribora, v večno Ljubljano, se ti prikaže Bog. Ni ga lepšega občutka, kot občutek MESTA. Za nas modne blogerke in navdušenke, je ta občutek še kako pomemben. Občutek svobode, raznolikosti, svobode in vrveža. Jaz enostavno uživam v opazovanju ljudi, opazovanju njihovih navad, opazovanju stylingov, nabiram nove ideje in se učim na drugih. Ljudi jemljem zelo pozitivno, saj se zmeraj od vsakega naučim česa novega. Bližina ljudi, ti da vedeti, da nisi sam, ljudje ti z pojavo dajajo ideje in zamisli, podajajo nasmeške na obraz. Mesto v glavnem ZELO živi, kar mi je danes nekako polepšalo celoten dan, in ker bom v naši Emoni še do konca tedna, se zelo veselim tega samega tedna!

Po izobraževanju (ki je steklo izjemno hitro) sva se sprehodila po centru mesta in napolnila lačne želodce. Zmeraj, ko sva tam, greva v “The Wok”, azijska restavracija. Obožujeva azijsko hrano, v njej je ogromno zelenjave in sojine omake, popečene na jajčki in z dodanimi riževimi rezanci. Popolna dobrota. Na vrh vsega, sva si pa privoščila še “Puffy” palačinke, oz. sladoled. Božansko! Nisem še prepričana, kje naj jeva jutri, bom pa poročala, kam se absolutno splača it!

P.s. Če ima katero idejo, naj mi kar sporoči! 😉

IMG_0128 copy

Screen Shot 2016-10-10 at 20.41.12

With love, Maša