Vsak dan se soočam s težavami, kot so ; Kaj naj danes oblečem? Kako bo to pasalo k temu? Kako naj zakrijem trebuh? Zakaj so njene noge videti tako dolge in vitke? Vprašanja so razlog, da sem se podala v obširno raziskavo, kako se obleči glede na tvoje telo, razmišljanje in navade.

Zelo pomembno je prilagajati kombinacije oblačil glede na naša telesa. Vsako telo je zgrajeno drugače, obline niso enake, dolžina nog je različna, zato vse cunjice ne pašejo na vsako telo. Super je, da variramo z barvami in možnosti za vizualno iluzijo je ogromno. Tako kot oblika telesa, je pomembna tudi barva polti, tvoje razmišljanje in počutje. Glede na to, da sem izjemno bleda in bela, se prepogosto ne smem obleči v črna in pusta oblačila, saj to še bolj povdari mojo bledoličnost. Zelo pogosto uporabim kakšen nakit, ali razne dodatke, da popestrim svoj outfit. Za kombiniranje moramo paziti na ogromno pomembnih malenkosti, te pripomorejo k boljšemu izgledu. Zelo pomembno je, da se v tvojem izgledu počutiš izjemno, saj je tvoj izgled vsakodnevni izdelek, s katerim izražaš svojo osebnost in počutje.

Glede na raziskave, poznamo sedem različnih oblik telesa (seveda jih je na svetu več, vendar se po določenih kriterijih obravnava sedem skupin). Tako bomo vsak dan skupaj podrobno raziskale vsako od skupin, da se bo lahko vsaka našla v eni izmed naštetih in lažje poiskala sebi primerna oblačila. Skupaj bomo predelale barvne smernice, obline, vsakodnevno počutje in sproščeno poiskale, kar iščemo.

Spremljajte me in punce najpomembneje je, da svojo omaro prilagodite glede na svoje telo.

 

body-types_Fotor

 

With love, Maša