Rada prečistim svoj obraz in ni boljšega občutka, ko se po dolgem dnevu znebiš nepotrebnih strupov. Za svojo kožo uporabljam Nivein Cleanser, ki je nežen, primeren za mešano kožo in ne škodi povrhnici. Očisti puder in globinsko uredi kožo. Ko obraz očistim, se namažem z navadno Nivea kremo, ki mi vlaži kožo in jo ohranja svežo.

Naravni izgled pripomore, da tvoja koža dlje ostane mlada, sveža in sijoča. Kolikor le moreš, poskusi biti naravna in enostavna. Ko mažemo kreme na povrhnico, jo večino časa nevede uničujemo. Ker nam je rečeno in promocije tako pravijo, kupujemo in zapravljamo različne vsote denarja, vendar jaz prisegam na enostavno in meni ljubo Niveo. Zaenkrat še težav nisem imela, zato sem mnenja, da bom lep čas ostala zvesta tej večni kremi, ki je le osnova. S časom bom dodala kremo, ki vsebuje več hranilnih snovi, saj ko se koža stara, potrebuje vspodbudo, ki jo lahko dajo le določene snovi, ki jih ta Nivea žal zaenkrat še nima. Moja koža se danes svetleče smeji in zahvaljuje, da je zaenkrat Niveica dovolj. Punce priporočam vam, da redno (vsak dan) svoj obraz očistite in namažete s kremo, ki je vaši koži primerna, saj bo koža le tako lahko vesela in verjemite mi, da vam bo hvaležna. Bodite samozavestne v svoji koži, saj si to zaslužite!

IMG_9718

Takšen je pa moj izgled, ko se z največjim veseljem pripravim na potreben spanec. Zelo sem ponosna, da kožo ohranjam čisto, svežo in sijočo, z veseljem, pa pokažem svoj obraz tudi brez make-upa.

IMG_9714

With love, Maša