Uhani so zmeraj bili modna obveza. Ko dodajaš kose nakita na svoj outfit moraš biti zmeraj pazljiva, ali je vse skladno. Nikoli ne dodaj preveč, potem pokvariš celoten izgled in tudi tvoja samozavest ni tako močna. Zmeraj obleči to, kar ti najprej pride na misel, saj preveč razmišljanja tudi ni ok.

Jaz imam kombinacijo v glavi že zvečer, saj bi zjutraj spremenila idejo vsaj 100x, na koncu pa več ne bi bila zadovoljna. To kar oblečeš, je za ta dan tvoj image, tvoj izdelek, ki ga moraš svoji publiki predstaviti s ponosom in zagnanostjo. Vsak dan moraš biti nase ponosna, hodi z dvignjeno glavo in oblačila na sebi predstavi samozavestno.

Vse to pa boš dosegla tudi s pomočjo pomembne sestavine – nakita. Na ulicah so se pojavili two-sided uhani, ki so pravi magnet za ženske. Preizkusila sem jih tudi sama in nad njimi sem enostavno navdušena. Svetleči biserčki, ki popestrijo outfit in ga naredijo elegantnega, vse kar jaz obožujem. Zaenkrat sem nabavila le en par, v kratkem pa se bodo pojavili tudi pri meni v spletni trgovinici.

Danes sem jih kombinirala z belo bluzico, tako enostavno, elegantno in glamurozno hkrati!

IMG_9220sdc

With love, Maša